Aankondiging eerste Landerdse Hooibergen dag 26 juli 2015!

Ruim 20 Landerdse hooibergen, waaronder uiteraard 't Runnertje openen hun deuren.

Runnertje zomer

Snuif de geuren van vroeger weer eens op! Ervaar met al uw zintuigen hoe de nostalgie van weleer gekoppeld wordt aan een eigentijdse functie in authentieke hooibergen.

De gemeente Landerd heeft een unieke toeristische trekker, dankzij het Hooibergen Project. Vanaf 2007 zijn en worden er in het kader van dit project circa 25 hooibergen gebouwd in een authentieke stijl. De hooibergen hebben een verscheidenheid aan moderne functies. De Stichting Hooibergen Landerd e.o. organiseert op 26 juli de eerste Landerdse Hooibergen dag. De hooibergeigenaren stellen hun hooiberg op deze dag open, waardoor u een unieke kans krijgt om deze hooibergen van binnen te bekijken.

In en rond de hooibergen bruist het deze dag van de activiteiten. Voor jong en oud is er van alles te beleven op het gebied van kunst, culinair, ambachten, etc.

De Hooibergen dag start om 10.30 uur met een officiële opening door burgemeester Bakermans, in de hooiberg van fam. Ottens, Voor-Oventje 29, Zeeland.
Alle aanwezigen krijgen bij de officiële opening een gratis ‘Hooibergtas’ met inhoud.
Vanaf 11 uur kunt u van start, per fiets, met de auto, of een korte route te voet maken langs de verschillende hooibergen in Reek, Schaijk en Zeeland.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om bij de opening aanwezig te zijn, dan kunt u starten op een voor u gewenst tijdstip vanuit elke hooiberg die op de routekaart staat aangeduid.

De toegang is gratis en op aangegeven plekken ontvangt u gratis koffie, thee of limonade.

Voor meer informatie zie ook; www.vvvlanderd.nl

Kom genieten van al het moois dat de Landerdse Hooiberg eigenaren u te bieden hebben. Zij ontvangen en verrassen u graag op hun eigen unieke wijze.